jueves, 9 de agosto de 2012

Funda para maxi-cosi: patron/pattern/patró


Fa uns mesos vaig publicar una funda de Maxi-cosi, i vaig prometre el patró... més val tard que mai... teniu les mides, i espero que no us resulti complicat interpretar les instruccions que vaig donar:

"Vaig buscar a internet un patró per fer la funda i no vaig trobar res... només fundes fetes, a uns 40 euros... Així que la vaig fer jo mateixa. Si un dia d'aquests estic inspirada, paso el patró a PDF, per si algú el necessita i el penjo.
De moment, per si la cosa es complica, deixo algunes instruccions: simplement és un óval, amb dues costures als laterals pq s'adapti millor a seient, i una goma una mica ampla que recorre tot el contorn i fa que s'adapti força bé. Les mides exteriors del óval són 90x105cm aprox., fa forma com d'ou...

He utilitzat tovallola per una banda, i cotó d'estrelles per l'altra."
Si voleu veure  la entrada sencera, i unes fotos millors... Aquí


5 comentarios:

  1. Hola, no entiendo catalán, pero intuyo las instrucciones, jeje
    ¿Me podrías mandar el patrón de la funda? y una duda, en el patrón se incluye la tela que vuelve para encajarlo en el maxicoxi? y qué lleva, un elástico?
    Muchísimas gracias

    ResponderEliminar
  2. Hola, me acaban de dejar un maxicosi y buscando un patrón para hacerle una funda aquí he caído. Me podrías pasar si no es mucha molestia el patron? Gracies

    ResponderEliminar
  3. Buenas tardes porfavor me podrías mandar el patrón muchísimas gracias un saludo feliz día

    ResponderEliminar
  4. Perdón isabeymarce@gmail.com graciasss

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...