lunes, 27 de junio de 2011

Play Miró: Fundació Miró

EnlaceAdela i Hug. Febrer 2009, Fundació Peggy Guggenheim, Venecia.


Avui he anat a la Fundació Miró, a la presentació del nou material Play Miró, i la presentació de les activitats educatives del curs 2011-2012.

Play Miró és un conjunt de continguts multimèdia sobre la figura i obra de Joan Miró. Comprèn clips i activitats interactives que giren al voltant de conceptes com l'alfabet, la línia, les tècniques, el color, la textura, la forma, el volum, la simbologia i la composició. Aquest material està pensat perquè pugui ser utilitzat per infants des de l'Educació Infantil fins a públic adult. Amb Play Miró es pot treballar des de l'escola, i també des de casa.
Aquest material recull les idees i conceptes que abans es treballaven amb la capsa didàctica Pas a pas. Aquí teniu un exemple d'utilització d'aquest material per un P3, de l'escola El Farrell .

Durant el proper curs es celebraran algunes sessions de formació per a mestres, sobre aquest material multimedia, els matins de dissabte. No tinc més dates ara mateix, però informaré si sé alguna cosa més quan comenci el curs.

Adela i Hug, Abril 2010, Barcelona Fundació Miró. Alexander Calder, Quatre Ales (1974) acer pintat.


La inscripció on-line de les activitats educatives per al proper curs comença el proper 4 de Juliol.

També m'agradaria recordar-vos que aquest dissabte a la nit se celebra Monjuïc de nit, i s'hi pot accedir gratuïtament a la Fundació Miró i alguns altres museus al voltant de Monjuïc. També hi haurà concerts en alguns espais.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...