viernes, 24 de junio de 2011

El sopar medieval: making off

Prometo que aquesta serà la darrera entrada que faci referència al sopar de fí decurs... Només volia donar alguns detalls de la construcció per si us son d'utilitat.

Vam pintar els escuts amb cartrons grans, amb temperes, i els vam decorar també amb càpsules de nexpresso, pengant amb pistola de silicona calenta.

Vam fer espasses i llances amb cartró, tubs llargs, i els vam pintar amb témpera daurada i platejada (jovi). A l'Abacus es troba amb facilitat.


Entrada del castell. Capses de cartró Din A4, cola d'empaperar, diari i moltes mans (els nens i les nenes de 4rt van ajudar molt en aquest punt).

Hi ha un altre petit detall que potser us resultarà útil si alguna vegada voleu pegar coses una mica pesades o roba, a sobre de maons d'obra vista, sense deixar restes de pegament. Sabeu que la cinta doble cara pega molt bé la roba, però pot deixar molt residu després. Es pot solucionar posant primer a la paret "cinta de pintor", i a sobre d'aquesta la cinta doble cara. Després és fàcil retirar la cinta de pintor de la paret ( encara que, per precaució, tampoc convé esperar dies i dies per fer-ho...) En tot cas a nosaltres ens va anar molt bé per pegar a la paret aquests mapes antics (gràcies al pare de la O. per el prèstec), per decorar la entrada a la festa.
Aquí teniu fotografies del resultat.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...