sábado, 13 de noviembre de 2010

Poble Nou 1: Última Parada


Última Parada, mobles i objectes vintage, carrer del taulat.


Can Salabrigas, biblioteca del Poble Nou, plaça de la Unió.

La teixidora, casa okupada, carrer de Marià Aguiló.

viernes, 12 de noviembre de 2010

miércoles, 10 de noviembre de 2010

Gòtic 1: St. Felip Neri

Estava a casa, mirant blogs... intentant corregir els treballs sobre la sortida de Barceló... i agafant forces per els banys iels sopars... i he trobat un blog de fotografia molt interessant. Tant que m'ha recordat que quan sigui gran voldré fer una altra vegada un curs de fotografia i revelat... a veure si aquesta vegada no oblido de nou tot el procés...
el blog en qüestió es gemmacomas
I aquí teniu algunes fotos fetes fa un parell de setmanes, fetes de passeig amb uns turistes noruegs. Son d'una tenda de sabons artesanals, al costat de la plaça de Sant Felip Neri.





domingo, 7 de noviembre de 2010

Mareta, mareta, anit vaig somniar...





Hola sòc l'Adela:

quan era petita m'encantaven les nines i com que la meva mare és la millor del món (encara que de vegades té mal caràcter), em va fer una. Ara, a aquesta nina li dic MAMA.

Petonets. Adela.







viernes, 5 de noviembre de 2010

miércoles, 3 de noviembre de 2010

martes, 2 de noviembre de 2010

Racons de tècniques d'impressió

Abans de la Castanyada, a l'institut hem fet un matí de tècniques impressió... hem treballat amb pintura per roba...

hem fet plantilles...

fulles de tardor...

ens hem inspirat amb el llibre Con los dedos de una mano, de la editorial Imaginarium...






hem estampat samarretes amb patates, fent flors...

lunes, 1 de noviembre de 2010

Panellets





I aquí teniu la nostra recepta:

1. Per a la masa base:
100 grams de papata bollida, 250 grams d'atmella mòlta, 200 grams de sucre.

2. Després de fer la barreja dels ingredients anteriors, es fan boletes que s'arrebossen amb una clara d'ou, i es cobreixen amb pinyons o atmella a bocinets.

3. Després es pinten les boletes amb el rovell de l'ou i es posen al forn, a uns 200 graus, durant 7-10 minuts.

4. Si es volen fer de coco, barrejar una part de la masa base amb la mateixa quantitat de coco, nosaltres aquests no els arrebosem.

Rentar-se bé les mans primer...

domingo, 31 de octubre de 2010

Ales, felicitats Joana!!!!



Castanyera


Inspirats per Pepe, el capgrós, de Fem manuals... aquest any hem renunciat a la tradicional castanyera que ens esperaba asseguda al vestíbul del institut i hem fet a Antonia, la castanyera capgrós,que ha ballat amb nosaltres les cançons de tardor.




Volia afegir algunes fotos del procés de construcció però hem tingut problemes informàtics aquests dies i potser les he perdudes. Si les trobo ja les penjaré....
Bona Castanyada a tothom!!!!!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...