jueves, 6 de septiembre de 2012

Amsterdam: que hem portat


 
Aquest estiu, finalment, hem anat a Amsterdam... tots cinc... Ha estat una mica més complicat (un bebé més complicat), però ens ha agradat molt. Vam triar Amsterdam perque és una ciutat petita, on et pots moure sense fer servir cap transport, i que ja coneixiem una mica.
Té activitats molt intessants per als nens, com el Zoo i els museu de la ciència ( nemo)...
El més complicat de tot ha estat fer fotos... abans ja em costava deixar el nen de la má i treure la càmera... ara ja és gairebé imposible... igual que anar de tendes... Tot i així i gràcies a la paciència infinita del pare dels nens... he aconseguit fer cuatre fotos dolentetes i mogudes... i entrar a cuatre tendes que volia veure especialment...
Faré un seguit d'entardes sobre Amsterdam...encara que seran més fotos que text... mentre els nens no tinguin escola no tinc gaire temps de res... i després em farà mandra... si voleu més informació sempre me la podeu demanar...


Començarem per el final, el que hem portat d'Amsterdam (miracle, amb ´només dues maletes, una facturada i una de mà!!!).



Articles de papereria de HEMA

 
Bodies per al Marcel, també de HEMA, i una amiga/amic per a l'Artis
 

Revistes holandeses...algú sap si es poden aconseguir en algun lloc aqui a Barcelona? Un llibre, Amsterdam made by hand, comprat a l'Amazon, i un metre de roba per fer un coixins trobat a un mercat que és una perdició, un dilluns a Westerstraat.


I algunes rampoinetes trobades al carrer (mirem les basures fins i tot fora de casa!!!) per fer col.lage...

2 comentarios:

  1. Irene, ets una super-mare!!!!!
    M'ha encantat aquesta entrada i tot el que heu portat d'Amsterdam. Simplement encantador!
    Ànims que dimecres comencem el cole! ;O)

    ResponderEliminar
  2. M'encanta tot el que heu comprat, però sobretot la roba per fer els coixins. Quina perdició té Amsterdam!! A mi és una ciutat que m'encanta.

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...