sábado, 28 de mayo de 2011

Així és com ens netegen....


Ahir em vaig sentit decebuda i estafada. Després de 12 dies d'acampada pacífica a Pl. de Catalunya, Govern i Ajuntament (després, aixó sí, de les eleccions), hi han desallotjat les persones acampades "per netejar".
Fins on els meus coneixements sobre mediació arriben, no és convenient mediar portant 300 policies...

Vam visitar la plaça dissabte passat a la nit, milers de persones dialogaven i s'escoltaven en una assemblea. Vam passejar amb els nens, li vam explicar a l'Adela per què protestaven aquelles persones. Jo no tenia ni tinc clar si es pot arribar a algun lloc d'aquesta manera. Sempre he pensat que és dificil lluitar contra el sistema des de fora del sistema... però em sembla que almenys s'ha d'intentar. Hem d'aconseguir que la gent parli, es mobilitzi, protesti i pensi en alternatives.

Després de l'actuació d'ahir encara estic més d'acord amb les acampades que s'estan portant a terme a tot el país. Per què dessallotjar ahir i no el dia previ a les eleccions? El Barça em sembla només una excusa.

Com les meves alumnes deien dijous en una obra de teatre: "ENTRE TOTS PODEM CONSTRUIR LA PAU", i entre tots hem d'intentar canviar el sistema.

L'acampada tindrà el nostre suport i recolçament, com cada expressió de llibertat que es porti a terme de manera pacífica.


No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...