sábado, 30 de abril de 2011

Mussol

Torno a escriure un a entrada de coses per fer... aquest mes d'abril que s'acaba he publicat moltes coses... però sovint eren només fotos... i m'hagués agradat escriure més coses per explicar les entrades... però no he tingut gaire temps... el blog demana temps, el mateix que la feina, els nens, la casa... les visites al metge tampoc han ajudat molt... bé, espero poder explicar més d'ara en endavant... s'apropa el final del curs i sembla que no, però el cansament s'acumula.

Aquesta manualitat es la va inventar l'Adela una tarda de diumenge. Volia transformar una capsa en un animalet, i va triar un mussol.

Un secret per treballar amb caixes, desmuntar-les i donar-lis la volta, així es treballa millor i tot es pega sense problemes, i si les vols pintar, la pintura agafa amb més facilitat i no cal tapar lletres... en aquest cas la capsa era d'un medicament. Vam treure rotuladors i restes de cartolines petites (sempre tenim, i anem guardant els retalls, per petits que siguin), tissores i pegament de barra.

Aquí teniu el resultat

No hay comentarios:

Publicar un comentario

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...