martes, 1 de febrero de 2011

Carnaval 2011: disfressa de cavaller


Al'Hug, el tió li va cagar uns playmobils de cavallers, i ell volia una disfressa de cavaller, just com un dels playmobils... Ho vam arreglar amb cartró, grapes, cola d'empaperar i paper de seda platejat.





Després vaig recordar que havia guardat a la nevera les safates del pernill que vam menjar per Nadal, i vam ser els guarniments perfectes per al casc...

Aixó si, després va voler la capa, l'espasa, l'escut... i vam haver de comprar roba per fer-ho. L'espasa i l'escut també es poden fer amb cartró i paper maché ( a les fotografies estan encara sense acabar..., bé de fet som a febrer i en la realitat també estan encara sense acabar).

4 comentarios:

  1. UUUooo quin súper cavalleeeer!
    Deu estar content l'Hug!

    ResponderEliminar
  2. Qué chulooo! Yo tengo que hacerlo de romanos para la escuela y voy perdida. Viendo este casco tuyo se me acaba de encender la lucecita para hacer el de los soldados. Gracias! Ah!...de qué es esa bandeja?

    ResponderEliminar
  3. M'ha agradat molt!! Us ha quedat molt però que molt bé.

    ResponderEliminar
  4. La bandeja es de " jamón ibérico" de supermercados Bon ârea... no se si existe donde vives... mira las bandejas de embutidos de los que tengas cerca... tal vez encuentres algo similar.
    Un abrazo.
    Irene

    ResponderEliminar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...